Horeca inrichting Mama's soup Haarlem

BOLD interieur design brengt ‘mama’s keuken’ totl leven in Mama’s Soup, Haarlem

Mama’s Soup staat bekend om haar heerlijke huisgemaakte soepen en meer, bereid met verse en gezonde veganistische en vegetarische ingrediënten.

Voor Mama’s Soup hebben we een concept ontwikkeld dat de warmte en gastvrijheid van ‘mama’s keuken’ weerspiegelt, met een knipoog naar moeders over de hele wereld die hun culinaire vaardigheden delen. Het interieur straalt een gezellige sfeer uit, alsof je op een buitenlandse markt wandelt en neerstrijkt op een binnenplaats met heerlijk vers eten.

Om deze sfeer te bereiken, hebben we gekozen voor natuurlijke materialen zoals een prachtige terrazzo vloer en warme terracotta kleuren op de muren. Het gebruik van los meubilair dat gemakkelijk te verplaatsen is, zorgt ervoor dat de ruimte flexibel en uitnodigend aanvoelt voor de gasten. Bovendien hebben we slimme spiegelopstellingen gebruikt om de ruimte optisch te vergroten, waardoor een gevoel van ruimte en lichtheid ontstaat.

Een van de hoogtepunten van het ontwerp is de opvallende groene toonbank, die niet alleen praktisch is, maar ook fungeert als een decoratieve eyecatcher in de ruimte. Met zorgvuldige aandacht voor detail hebben we gezorgd voor een toonbank die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de algehele sfeer van het restaurant.

Bij BOLD streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve en doordachte ontwerpen. We zijn trots op ons werk voor Mama’s Soup en kijken ernaar uit om nog meer projecten te realiseren die de unieke identiteit en uitstraling van onze klanten weerspiegelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Gerelateerde cases

BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw horeca kunnen betekenen?