__B-bold-peach

retail

Wat je wilt als winkeleigenaar is een fantastische winkelinrichting én tegelijkertijd de omzet verhogen en klanten inspireren. Iets dat wij goed begrijpen. Daarom zit in onze vormgeving, interieur en looproutes een hele commerciële strategie die we afstemmen op jouw klant en merkverhaal.

Wij helpen je hier graag bij. Samen maken we van je winkel een droominterieur. Een goed doordacht interieuradvies helpt je hierbij. Dit geeft je inzicht hoe je interieur gaat worden en geeft rust, want wij ontzorgen je volledig.

een passend interieurontwerp

Onze ontwerpen zijn oprecht en speciaal afgestemd op jouw persoonlijke verhaal. Elk detail wordt met zorg overwogen om echtheid en karakter te garanderen.

Jouw individuele wensen vormen de basis voor een eindresultaat dat uitblinkt in klasse, met gebruik van alleen de allerbeste materialen en leveranciers.

In 5 stappen naar een

interieurontwerp

1.Kennismaking

Via een kennismaking bij ons in de showroom of online, horen we graag, wie je bent, wat is je concept en wat zijn jouw wensen? Welke ruimte wil je aan gaan pakken en hoe ziet die er in jouw dromen uit? En wat kan BOLD voor je betekenen? Aanvullend ontvang je een voorstel van BOLD.

Gaan we samenwerken? Leuk, dan volgt stapt 2.

2. Intake

Voor dit gesprek komen we naar je toe. Naast jouw wensen bespreken we het programma van eisen en ook inrichtingssbudget. Dat geeft ons een duidelijk kader waarbinnen we kunnen werken.

3. Het concept
We duiken in de kern van jullie bedrijf om een concept te creëren dat naadloos aansluit op jullie identiteit. Dit vertalen we naar een krachtig moodboard dat niet alleen de interieurstijl, maar ook de essentie van jullie merk weerspiegelt, en fungeert als het fundament voor een consistente en doelgerichte benadering van het project.

4. Indelingsvoorstel & kleur- en materiaalbrainstorm

Je krijgt minimaal twee verschillende indelingen, uitgewerkt in een 2D-plattegrond op schaal. Aan jou de taak om al pratend een keuze te maken. Samen bespreken we ook welke sfeer jouw nieuwe ruimte uit moet ademen. We bespreken, bekijken en voelen welke kleuren en materialen daar het beste bij passen.

5. 3D interieurontwerp – eerste concept
In dit ontwerp komt alles samen:

  • Jouw gekozen indeling
  • Het concept
  • Kleur- & materiaalplan voor alle wanden,
    vloer en meubilair.
  • Meubel- & accessoire plan
  • Verlichtingsplan incl. armaturenvoorstel
  • Maatwerkoplossingen
  • Optie: Branding design passend bij je concept

6. 3D interieurontwerp – definitief ontwerp

Tijdens deze afspraak kom je het complete ontwerpboek, inclusief zoveel mogelijk stalen, bij onze showroom ophalen. Als je dat wil, krijg je van de 3D-tekeningen ook nog een fotorealistische render. Loop alvast door je nieuwe winkelinrichting heen door middel van fotorealistische afbeeldingen, een film of een panoramische 360 graden tour. 

De uitvoering kan beginnen!
Kies je voor verbouwingsbegeleiding door Bold? Dan lopen we nog wat langer met jullie mee.

Ben je klaar om jouw droom winkelinterieur vanaf de grond op te bouwen?

Als je enthousiast bent om te investeren in een fysieke locatie die perfect jouw merk weerspiegelt en een uitzonderlijke ervaring biedt, staan we klaar om te helpen. We kunnen zorgen voor de ideale indeling, ontwerp en huisstijl van jouw nieuwe winkelinrichting. Ons team zal met je samenwerken om jouw ideeën te verfijnen en een efficiënt ontwerp te creëren dat aansluit bij jouw visie, jouw merk versterkt en de best mogelijke ervaring biedt voor jouw klanten.

Zij gingen je voor

Klanten

aan het woord

Martinus KoreeKookwinkel van Erp, Leeuwarden
Read More
“Ik open de winkel iedere dag met plezier!” “De aanloop naar onze winkel is echt fors toegenomen. Dat heeft natuurlijk met de nieuwe locatie te maken, maar zeker ook met de aantrekkingskracht van de winkel. Daarnaast is werken in de winkel voor ons nog veel leuker geworden. Het is er heerlijk licht en overzichtelijk. Ik open de winkel iedere dag met plezier!”

Gaan werken met een professionele retail designer is natuurlijk best een grote stap. Het is een hap uit je budget, maar óók een stap naar groei en ontwikkeling van je bedrijf.

“In het begin door de kosten wel even getwijfeld over onze samenwerking, maar uiteindelijk geen moment spijt gehad. Zonder Marith haar hulp was de winkel niet een compleet concept geworden. Dit betaalt zich iedere dag terug! Het heeft ons een winkel opgeleverd die de aankomende vijf jaar weer mee kan en helemaal up to date is!”
Vincent EngelsScents, Designer Outlet Roosendaal
Read More
Luá Ede: “Mensen die het land echt kennen, herkennen de Vietnam-uitstraling.”

“Marith was erg flexibel en bracht veel goede suggesties en ideeën, om stap voor stap het concept verder uit te werken. We hadden vanaf het begin wel ongeveer een idee wat we wilden realiseren, maar Marith heeft ons geholpen gestructureerd een plan te ontwikkelen. Het was ook goed om van bepaalde onderwerpen (inrichting keuken, zitruimte, opslagruimte etc.) voorbeelden te kunnen zien van hoe het eruit zou kunnen zien en te kunnen kiezen uit verschillende opties.”

“Luá is erg mooi geworden. We hebben de eerste weken al veel positieve reacties ontvangen, vooral vanwege de bijzondere kleuren en de inrichting. Mensen die zelf Vietnam bezocht hebben, hebben ook het gevoel dat het restaurant echt een ‘Vietnam’ uitstraling heeft!”
CavetownMeubelwinkel, Nieuwegein
Read More
Heel erg tevreden over de samenwerking met Marith Thies. Ze heeft ons van begin tot eind goed meegenomen in het traject. Duidelijke communicatie en je weet wat je kan verwachten. Oplossingsgericht en met unieke concept ideeën vanuit Marith zijn we tot tof ontwerp gekomen.
Previous
Next
BOLD interieur design

haal meer uit je winkelinrichting!

Ontvang ons stappenplan

IN 5 STAPPEN
NAAR EEN INTERIEURONTWERP

Stuur mij het stappenplan

Als je ons stappenplan aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring