__B-basic-lilac

kantoor

Wil jij een kantoorinrichting dat past bij je bedrijf en daarnaast ook je visie en waar medewerkers graag werken? Iets dat wij goed begrijpen. Daarom zit in onze vormgeving, interieur en lay-out een hele strategie die we afstemmen op het werkgeluk van de medewerkers en een omgeving waar je klanten met trots kan ontvangen.

Wij helpen je hier graag bij. Samen creëren we een kantoorinrichting die jullie visie uitstraalt. Een goed doordacht interieurontwerp helpt je hierbij. Dit geeft je inzicht hoe je kantoorinrichting gaat worden en geeft rust, want wij ontzorgen je volledig.

een passend interieurontwerp

Onze ontwerpen zijn oprecht en speciaal afgestemd op jouw persoonlijke verhaal. Elk detail wordt met zorg overwogen om echtheid en karakter te garanderen.

Jouw individuele wensen vormen de basis voor een eindresultaat dat uitblinkt in klasse, met gebruik van alleen de allerbeste materialen en leveranciers.

In 5 stappen naar een

interieurontwerp

1.Kennismaking

Via een kennismaking bij ons in de showroom of online, horen we graag, wie je bent, wat is je concept en wat zijn jouw wensen? Welke ruimte wil je aan gaan pakken en hoe ziet die er in jouw dromen uit? En wat kan BOLD voor je betekenen? Aanvullend ontvang je een voorstel van BOLD.

Gaan we samenwerken? Leuk, dan volgt stapt 2.

2. Intake

Voor dit gesprek komen we naar je toe. Naast jouw wensen bespreken we het programma van eisen en ook inrichtingssbudget. Dat geeft ons een duidelijk kader waarbinnen we kunnen werken.

3. Het concept
We duiken in de kern van jullie bedrijf om een concept te creëren dat naadloos aansluit op jullie identiteit. Dit vertalen we naar een krachtig moodboard dat niet alleen de interieurstijl, maar ook de essentie van jullie merk weerspiegelt, en fungeert als het fundament voor een consistente en doelgerichte benadering van het project.

4. Indelingsvoorstel & kleur- en materiaalbrainstorm

Je krijgt minimaal twee verschillende indelingen, uitgewerkt in een 2D-plattegrond op schaal. Aan jou de taak om al pratend een keuze te maken. Samen bespreken we ook welke sfeer jouw nieuwe ruimte uit moet ademen. We bespreken, bekijken en voelen welke kleuren en materialen daar het beste bij passen.

5. 3D interieurontwerp – eerste concept
In dit ontwerp komt alles samen:

  • Jouw gekozen indeling
  • Het concept
  • Kleur- & materiaalplan voor alle wanden,
    vloer en meubilair.
  • Meubel- & accessoire plan
  • Verlichtingsplan incl. armaturenvoorstel
  • Maatwerkoplossingen
  • Optie: Branding design passend bij je concept

6. 3D interieurontwerp – definitief ontwerp

Tijdens deze afspraak kom je het complete ontwerpboek, inclusief zoveel mogelijk stalen, bij onze showroom ophalen. Als je dat wil, krijg je van de 3D-tekeningen ook nog een fotorealistische render. Loop alvast door je nieuwe kantoorinrichting heen door middel van fotorealistische afbeeldingen, een film of een panoramische 360 graden tour. 

De uitvoering kan beginnen!
Kies je voor verbouwingsbegeleiding door Bold? Dan lopen we nog wat langer met jullie mee.

Wil jij een kantoorinrichting die jullie visie uitstraalt?

Als je enthousiast bent om te investeren in een fysieke locatie die perfect jouw visie weerspiegelt en een uitzonderlijke ervaring biedt, staan we klaar om te helpen. We kunnen zorgen voor de ideale indeling, ontwerp en huisstijl van jouw nieuwe kantoorinrichting. Ons team zal met je samenwerken om jouw ideeën te verfijnen en een efficiënt ontwerp te creëren dat aansluit bij jouw visie, het werkgeluk versterkt en de best mogelijke ervaring biedt voor jouw klanten.

Zij gingen je voor

Klanten

aan het woord

Holland WaterKantoorinrichting, driebergen
Read More
Thies Design heeft een warm-industriële look gecreëerd die perfect past bij de uitstraling én de eisen van onze vernieuwde organisatie. We zijn fantastisch geholpen en ontzettend blij met het eindresultaat.
Eric & DeniseKoffiebar Den Haag
Read More
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Thies Design. Marith gaf ons niet alleen praktisch advies voor onze koffiebar, maar blinkt ook uit in het bedenken van slimme oplossingen. Haar manier van communiceren maakt de samenwerking heel prettig. Wat het extra fijn maakt, is dat Marith niet alleen professioneel is, maar ook hartstikke gezellig!
Angelique van der LindenVan der Linden | Slijterij & Wijnhandel, Soest
Read More
Tijdens het eerste gesprek met Marith had ik direct het gevoel dat ik bij haar aan het goede adres was. Ze begreep mijn hulpvragen en heeft daar verrassend mooie oplossingen voor bedacht. Het was vervolgens snel schakelen met Cheata, die de aanpassingen in het interieur heeft verzorgd. We hebben nu een winkel die rustiger, ruimtelijker en professioneler is. Een van de grootste verbeteringen is dat de toonbank op een centrale plek in de winkel als een eye-catcher is terug gekomen. Daarnaast hebben we een veel betere presentatie van onze aanbiedingen. Een van de opmerkingen van klanten die we vaker horen terug komen is dat we een winkel hebben die klasse uitstraalt. We hebben nu weer een mooie ruimte waar we proeverijen geven. En met succes, de eerste proeverijen zijn achter de rug en er staan er nog vele gepland. De verbouwing geeft weer extra energie en werkplezier en vooral ook heel veel enthousiaste reacties van klanten. Klanten zijn steeds weer verrast en blijven langer binnen wat resulteert in een hogere gemiddelde besteding.
Previous
Next
BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw kantoorinrichting kunnen betekenen?

Ontvang ons stappenplan

IN 5 STAPPEN NAAR EEN INTERIEURONTWERP

Stuur mij het stappenplan

Als je ons stappenplan aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring