__B-basic-pink

woning

Ga je verbouwen, verhuizen of hebben jullie een nieuwbouwhuis gekocht? Het is een grote stap met veel keuzes. Wat is de meeste efficiënte indeling, waar komen de lichtpunten en wat is nu de beste opstelling voor de keuken?

Wij helpen je hier graag bij. Samen maken we van je huis een droomhuis. Een goed doordacht interieuradvies helpt je hierbij. Dit geeft je inzicht hoe je interieur gaat worden en voorkomt impulsieve aankopen die uiteindelijk niet passen in je interieur.

een passend interieurontwerp

Onze ontwerpen zijn oprecht en speciaal afgestemd op jouw persoonlijke verhaal. Elk detail wordt met zorg overwogen om echtheid en karakter te garanderen.

Jouw individuele wensen vormen de basis voor een eindresultaat dat uitblinkt in klasse, met gebruik van alleen de allerbeste materialen en leveranciers.

In 5 stappen naar een

interieurontwerp

1.Kennismaking

Via een kennismaking bij ons in de showroom horen we graag, wie ben je en wat zijn jouw wensen op woongebied? Welke ruimte wil je aan gaan pakken en hoe ziet die er in jouw dromen uit? En wat kan BOLD voor je betekenen? Hieruit komt een voorstel vanuit BOLD.

Gaan we samenwerken? Leuk, dan volgt stapt 2.

2. Intake

Voor dit gesprek komen we naar je toe. Naast jouw woonwensen bespreken we ook het inrichtingssbudget. Dat geeft ons een duidelijk kader waarbinnen we kunnen werken.

3. Indelingsvoorstel & kleur- en materiaalbrainstorm

Je krijgt minimaal twee verschillende indelingen, uitgewerkt in een 2D-plattegrond op schaal. Aan jou de taak om al pratend een keuze te maken. Samen bespreken we ook welke sfeer jouw nieuwe ruimte uit moet ademen. We bespreken, bekijken en voelen welke kleuren en materialen daar het beste bij passen.

4. 3D interieurontwerp – eerste concept
In dit ontwerp komt alles samen:

  • Jouw gekozen indeling

  • Kleur- & materiaalplan voor alle wanden, vloer en raambekleding.

  • Meubel- & accessoire plan

  • Verlichtingsplan incl. armaturenvoorstel

  • Keukenontwerp

  • Maatwerkoplossingen

5. 3D interieurontwerp – definitief ontwerp

Tijdens deze afspraak kom je het complete ontwerpboek, inclusief zoveel mogelijk stalen, bij onze showroom ophalen. Als je dat wil, krijg je van de 3D-tekeningen ook nog een fotorealistische render. Loop alvast door je nieuwe woning heen door middel van fotorealistische afbeeldingen, een film of een panoramische 360 graden tour. 

De uitvoering kan beginnen! Kies je voor verbouwingsbegeleiding door Bold?

Dan lopen we nog wat langer met jullie mee.

Zet jij de eerste stap?

Je ziet jezelf dus al zitten in jouw nieuwe interieur. Maar voordat je er écht zit moeten er allerlei keuzes worden gemaakt. Dit is het moment om het goed te doen. Waarbij je nu in de afgelopen jaren bij sommige dingen in huis dacht; “Had ik hier de vorige keer maar beter nagedacht over…”. Dat kunnen we samen gaan voorkomen. 

De eerste stap is dat je je in een zo vroeg mogelijk stadium van de herinrichting of verbouwing laat adviseren. We helpen je zodat je niet als een berg opziet tegen al die verbouwingsplannen, maar dat je je er juist op verheugd. Door middel van een interieurontwerp vind je eenheid tussen de ruimtes en balans in je interieur. En kun je uitkijken naar het eindresultaat. Stap voor stap nemen we samen alle belangrijke beslissingen en werken we alles voor je uit!

Zij gingen je voor

Klanten

aan het woord

Irene & GerbenWoning Leidsche Rijn
Read More
Wij wilden graag een nieuwe keuken en een inrichting die mooi bij elkaar past. Wij vonden het lastig om keuzes te maken voor meubels en kleuren en om een goede combinatie te maken van onze smaken. We zijn heel blij met de hulp van Robin. Ze had snel door wat wij mooi vonden. De combinatie van tekeningen en staaltjes van stof en tegels maakt dat je een goed gevoel krijgt hoe het gaat worden. Zij heeft een mooi geheel van ons interieur gemaakt met een aantal leuke out-of-the-box ideeën. Erg handig dat Robin ook concrete tips geeft waar je de meubels kan kopen. De eerste meubels zijn besteld, we kunnen niet wachten om de rest te realiseren!
Maureen & RamonWoning Vleuten
Read More
Zelf missen wij de inspiratie en creativiteit om onze verbouwingsplannen handen en voeten te geven. We hadden behoefte aan onafhankelijk advies en kwamen bij Robin terecht.

Het hele ontwerpproces is goed uitgedacht en zit boordevol wauw-momenten. Robin denkt out-of-the box en haar creativiteit zie je terug in alle materiaalkeuzes.

Die bronzen deuren vinden we prachtig en hadden we zelf nooit bedacht. Ook is de uitwerking van het ontwerp in 3D écht van toegevoegde waarde. Kortom, een fantastisch interieurontwerp waar we heel blij mee zijn.
Richard & NicoleVerbouwing, Leidsche Rijn
Read More
We hadden ideeën om te verbouwen, maar zochten iemand die ons kon begeleiden in het denkproces over wat we nu precies wilden en ons vervolgens van passend advies kon voorzien. We wilden één geheel maken van de woonkamer en hadden een vraagstuk mbt wel of niet uitbouwen. We voelden ons niet capabel genoeg om dit zelf naar tevredenheid te kunnen doen. Robin is goed bereikbaar, staat open voor vragen en ideeën, adviseert niet overal het duurste maar kijkt juist naar een fijne prijs/kwaliteit verhouding (wat voor iedereen anders is) en kan tussendoor makkelijk schakelen en aanpassen. We vonden (en vinden!) het superfijn om met Robin te werken om zo tot onze droomwoning te komen.
Previous
Next
BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw woning kunnen betekenen?

Ontvang ons stappenplan

IN 5 STAPPEN
NAAR EEN INTERIEURONTWERP

Stuur mij het stappenplan

Als je ons stappenplan aanvraagt ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens onze privacyverklaring