winkelstyling SPAR foodclub Tilburg

NIEUWE SMAKEN, NIEUWE VIBES!

Ontdek de nieuwste hotspot in Tilburg: Spar Foodclub! Thies Design heeft met enthousiasme gezorgd voor het onweerstaanbare stylingconcept van deze geweldige plek.

Het resultaat van de samenwerking tussen Spar Holding en Thies Design is een betoverende en onweerstaanbare foodervaring in Spar Foodclub. Door de creatieve inzet van Thies Design is er een uniek stylingconcept ontstaan dat de winkelomgeving nog aantrekkelijker maakt voor klanten.

Het winkelontwerp combineert de sfeer van een supermarkt met een bijzondere voedselbeleving, waardoor klanten zich meteen welkom en enthousiast voelen. Elementen zoals iconische supermarkt-kratjes, smakelijke foodposters en levendige kleuren brengen de ruimte tot leven en creëren een positieve en vrolijke sfeer.

EEN SPRANKELENDE EN UITNODIGNEDE OMGEVING WAAR KLANTEN KUNNEN GENIETEN VAN EEN SMAKELIJKE FOODERVARING!

Daarnaast heeft de samenwerking met Yellow Dress Retail geleid tot geweldige foodposters en eigen wikkels die perfect passen bij de stijl van Spar Foodclub. Deze ontwerpen voegen een speelse en humoristische touch toe aan de winkelervaring, waardoor klanten met een glimlach van hun heerlijke gerechten kunnen genieten.

Kortom, het resultaat van de samenwerking tussen Spar Holding, Thies Design, en Yellow Dress Retail heeft geleid tot een sprankelende en uitnodigende omgeving waar klanten kunnen genieten van een smakelijke foodervaring en zich laten verrassen door het inspirerende en geweldige winkelontwerp.

Gerelateerde cases

BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw winkel kunnen betekenen?