winkelinrichting kookwinkel van erp leeuwarden

Kookwinkel van Erp, een begrip in Leeuwarden is verhuisd naar een nieuwe locatie.

Eigenaar Martinus Koree nam 4,5 jaar geleden kookwinkel van Erp over. Toen nog aan de Nieuwestad 36 in Leeuwaarden. Om meer zichtbaar te blijven is ‘van Erp’ nu verhuisd naar de overkant. “Er kwamen steeds meer panden leeg op de oude locatie. Dan ga je jezelf afvragen of je op jouw locatie wil blijven zitten of niet”, vertelt Martinus.

EEN GEHEEL MET EEN EIGEN CONCEPT
Om de ‘nieuwe’ winkel gelijk goed op de kaart te zetten riep Martinus mijn hulp in. Een droomproject! Martinus wilde meer beleving toevoegen aan de winkel. En een totaalconcept, vanuit de basis die er al was. Met het ontworpen interieurplan is de winkel één geheel, met een eigen concept geworden.

Waarbij een showkeuken een grote wens was. Een centraal punt in de winkel waar hét gebeurt, zeg maar. In veel kookwinkels zie je stapels met spullen en displays. Bij ‘van Erp’ heb je overzicht en kan de klant inspiratie op doen. Iets wat Martinus als winkelier erg belangrijk vindt.

Ook over het kleurenpallet heb ik goed nagedacht, zodat we de juiste sfeer in de winkel zouden creëren. Het interieur heeft mooie blauwtinten, onder andere verwerkt in de bijzonder tegelwanden, met zwarte accenten. Daarnaast zijn veel natuurlijke kleuren en materialen toegepast, zoals eiken houten wandpanelen en een donker houten showkeuken met marmer blad.

Het resultaat is een Kookwinkel om je vingers bij af te likken! Mét een prachtig showkeuken waar lekker gekookt kan worden.

Kookwinkel van Erp
Nieuwestad 43, 8911 CH Leeuwarden
www.kookwinkelvanerp.nl

Fotograaf:  Bureau Bokeh | Merel Hurkmans

Gerelateerde cases

BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw winkel kunnen betekenen?