winkelinrichting Bon Babef Utrecht

DE ALLEREERSTE BON BABEF-WINKEL IN HARTJE UTRECHT

Bij BOLD interieur design hebben we met veel passie en toewijding gewerkt aan het ontwerpen van deze unieke ruimte, die de essentie van Bon Babef’s missie belichaamt: natuurlijke cosmetica voor lichaam en bad, verpakt in duurzame materialen.

Ons doel bij dit project was om niet alleen een prachtige en gastvrije ruimte te creëren, maar ook om duurzaamheid en milieubewustzijn in het ontwerp te integreren. We hebben zoveel mogelijk meubels hergebruikt en een tweede leven gegeven, wat niet alleen ecologisch verantwoord is, maar ook een unieke charme en karakter aan de winkel geeft. De keuze voor marmoleum als vloermateriaal was een natuurlijke en duurzame beslissing, waardoor de winkelvloer een kleurrijke touch kreeg die perfect past bij de Bon Babef-esthetiek.

BON BABEF’S DUURZAME WINKELRUIMTE

Bij het ontwerpen van het interieur van de Bon Babef-winkel wilden we een sfeer creëren die doet denken aan een sfeervolle chocolaterie in Parijs. De winkel straalt warmte, luxe en comfort uit, wat klanten uitnodigt om binnen te stappen en de prachtige producten van Bon Babef te ontdekken. De kleuren die we hebben gebruikt in het interieurontwerp zijn zorgvuldig afgestemd op de huisstijl van het merk, waardoor er een naadloze harmonie ontstaat tussen de producten, de ruimte en de merkidentiteit.

Bij BOLD interieur design zijn we er trots op dat we hebben bijgedragen aan het creëren van een prachtige en duurzame winkelomgeving voor Bon Babef. Ons team is toegewijd aan het leveren van creatieve en milieuvriendelijke ontwerpoplossingen, en we hopen dat dit project een inspiratie zal zijn voor anderen die streven naar een evenwicht tussen schoonheid en duurzaamheid in hun winkelinterieurs.

Gerelateerde cases

BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw winkel kunnen betekenen?