winkelinrichting 4funkyflavours in Designer Outlet Roosendaal

EEN SPRANKELEND ONTWERP VOOR HET WINKELINTERIEUR VAN 4FUNKYFLAVOURS IN DESIGNER OUTLET ROOSENDAAL

Als experts in winkelontwerp hebben we met veel passie gewerkt om het huidige interieur van 4funkyflavours naar een hoger niveau te tillen, zodat het nog beter aansluit bij het unieke karakter van dit merk.

Onze ontwerpen beginnen met aandacht voor detail en een diepgaand begrip van de merkidentiteit. Voor dit project hebben we op maat gemaakte meubels ontworpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook dienen als prachtige kunstwerken waarop de kleding van 4funkyflavours op een unieke manier wordt gepresenteerd.

Een van de hoogtepunten van ons ontwerp is het themapodium vooraan in de winkel, dat de aandacht van passanten trekt en nieuwsgierigheid opwekt. Aan de zijkanten hebben we hoge kasten geplaatst die perfect zijn voor visuele merchandising, waardoor de winkel een dynamische en inspirerende sfeer krijgt.

Bij BOLD interieur design geloven we dat gelaagdheid essentieel is om een aangename en boeiende winkelomgeving te creëren. Door hoog-laag presentaties toe te voegen, hebben we een gevoel van diepte en spanning gecreëerd in de winkelruimte, waardoor klanten worden uitgenodigd om verder te verkennen en nieuwe ontdekkingen te doen.

Een doordachte en logische lay-out is cruciaal voor een positieve klantreis. We hebben de winkelindeling zorgvuldig ontworpen, zodat klanten moeiteloos door de ruimte kunnen navigeren en niets hoeven te missen. Het creëren van een vloeiende beweging door de winkel was een prioriteit, en we zijn er trots op dat we een aangename en naadloze ervaring hebben gecreëerd voor elke klant die de winkel betreedt.

Ten slotte, de paskamers. We begrijpen dat comfort een sleutelrol speelt bij het passen van kleding. Daarom hebben we de paskamers ontworpen als een gastvrije en aangename ruimte. We hebben zachte tapijten op de vloeren geplaatst om het gevoel van luxe en comfort te versterken, in lijn met de hoogwaardige stijl van 4funkyflavours.

Om de kers op de taart te zetten, hebben we ervoor gezorgd dat de kleuren in het hele ontwerp perfect zijn afgestemd op de huisstijl van het merk, waardoor een naadloze integratie ontstaat tussen de identiteit van 4funkyflavours en het vernieuwde winkelinterieur.

inspirerend werk

BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw winkel kunnen betekenen?