Kantoorinrichting Jan Voortman Ter Aar

Speelse ronde vormen en groen

Bij Jan Voortman hebben we het kantoorinterieur flink onder handen genomen. We hebben het traditionele kantoordesign achter ons gelaten en gekozen voor een frisse en groene aanpak die zowel werknemers als bezoekers inspireert.

Vanaf de receptie word je meteen verrast door de speelse ronde vormen. Geen strakke lijnen en hoekige randen hier! Deze organische vormen creëren een vloeiende, uitnodigende sfeer die meteen opvalt.

En het groen? Dat hebben we royaal doorgevoerd! We hebben echte planten geïntegreerd in de tafels en de receptie. Niet alleen mooi om te zien, maar ook geweldig voor de luchtkwaliteit en je humeur.

Geluid en Privacy: We Got You Covered!
In een open kantoorruimte is het belangrijk om aan akoestiek en privacy te denken. Daarom hebben we gebruik gemaakt van verschillende stoffen om geluid te dempen. Daarnaast hebben we een stijlvol gordijn geplaatst voor de vergaderruimte, zodat je in alle rust vertrouwelijke gesprekken kunt voeren.

De kantine is een veelzijdige ruimte geworden waar iedereen zich thuis kan voelen. Met hoge stoelen voor een snelle hap, lage zitjes voor een relaxte lunch en comfortabele banken voor de ultieme ontspanning, is er voor ieder wat wils.

Door te kiezen voor een uniek ontwerp met ronde vormen, veel groen en aandacht voor akoestiek en privacy, hebben we een omgeving gecreëerd die zowel inspirerend als comfortabel is. Dit kantoor is een plek waar medewerkers graag werken en waar bezoekers zich welkom voelen. We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om anderen te inspireren met deze innovatieve aanpak van kantoorinrichting!

"We waarderen nog elke keer het ontwerp dat jullie gemaakt hebben. Jullie zijn zeer zeker van toegevoegde waarde geweest"

Gerelateerde cases

BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?