Kantoorinrichting
Bose professional

Bold Interieur Design transformeert Bose Professional EMEA HQ in Amsterdam

Bold Interieur Design heeft in Amsterdam een baanbrekend project gerealiseerd voor Bose Professional: een innovatief Experience Center en EMEA hoofdkantoor. De uitdaging was het creëren van een ruimte waar audiobeleving centraal staat, die fungeert als trainingscentrum en showroom, én een inspirerende werkomgeving biedt voor 25 medewerkers.

Een reis door geluid en design

Het hart van het project is de ‘Hall of Fame’, een op maat gemaakt audiomuseum dat bezoekers meteen bij binnenkomst imponeert. Bold creëerde een complete audio-ervaring door zorgvuldige integratie van beeld, producten, verlichting en sfeer. Specifieke materiaalkeuzes, zoals akoestisch vilt, zorgen voor optimale geluidskwaliteit en werkcomfort.

Harmonie tussen werk en beleving

De inrichting ademt een huiselijke sfeer, waardoor iedereen zich welkom voelt. Deze warmte, gecombineerd met hoogwaardige technologie, weerspiegelt de innovatieve geest van Bose Professional. Bold verzorgde zowel ontwerp als uitvoering, wat resulteerde in een naadloze realisatie.

Het eindresultaat is een multifunctionele ruimte waar audio tot leven komt, innovatie floreert en iedereen geïnspireerd raakt – een showcase van Bold’s expertise in het creëren van functionele én indrukwekkende ruimtes.

"WAUW! Wat een verschil. Je maakt echt een reis door geluid en design"

Gerelateerde cases

BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?