Kantoorinrichting gemeente utrecht rumah lombok

Rumah Lombok Utrecht: Innovatieve Buurthub voor Veiligheid en Samenwerking op de Damstraat

In samenwerking met de gemeente Utrecht heeft BOLD interieur design Rumah Lombok aan de Damstraat ingericht. Deze locatie is een cruciale hub waar verschillende autoriteiten en partners samenkomen om de strijd tegen hardnekkige criminaliteit aan te gaan en de buurt te verbeteren. De buurtconciërge, boa’s, wijkagent, partners uit de wijk en medewerkers van de gemeente werken hier samen. Hun gezamenlijke doel is het verbeteren en veilig houden van de Kanaalstraat en de Damstraat.

Ons doel was om een inspirerende en functionele omgeving te creëren die de efficiëntie bevordert, terwijl deze professionals in staat stelt om effectiever samen te werken en de buurt te beschermen. Door te werken op de Damstraat 11 zijn ze een zichtbaar onderdeel van de buurt, wat bijdraagt aan de toegankelijkheid en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

Bij het ontwerpen van dit project stonden twee belangrijke doelen centraal: toegankelijkheid en esthetiek. We wilden een plek creëren waar de verschillende partners gemakkelijk bereikbaar zijn voor ondernemers en bewoners, en waar potentiële criminelen zich bewust zijn van de waakzame aanwezigheid.

Ons team heeft de ruimte op een zodanige manier ingericht dat er diverse plekken zijn om te werken en te overleggen. Deze ruimte heeft een warme en moderne uitstraling, waardoor mensen zich welkom voelen. De verschillende zit- en werkplekken maken de ruimte zeer functioneel en veelzijdig. Een op maat gemaakte kast verdeelt de ruimte op een elegante manier, en de tafels kunnen eenvoudig worden uitgeklapt om extra werkplekken te creëren, wanneer dat nodig is.

Lokale Samenwerking en Duurzaamheid De kleuren en materialen die we hebben gebruikt, zijn zorgvuldig geselecteerd om te harmoniëren met de huisstijl van de Damstraat. Dit draagt bij aan een naadloze integratie van Rumah Lombok in de lokale gemeenschap, waardoor het een natuurlijk en toegankelijk punt wordt voor alle betrokkenen bij de verbetering van de buurt.

Gerelateerde cases

BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?