winkelinrichting Kwantum deventer

KWANTUM 2.0

In Deventer is de Kwantum pilotstore geopend. Met een totaal ander concept, dat uitgaat van de wensen van de klant.

In de nieuwe winkel is voor de klant meer te beleven en te zien. De routing loopt totaal anders en er zijn servicepunten ingericht.

DE OPLOSSING WAAR DE KLANT NAAR OPZOEK IS!

Kwantum wilde veranderen in een veranderend retaillandschap. “In het nieuwe concept staan drie doelstellingen centraal: het verhogen van de inspiratie, het versimpelen van het shopproces en het verminderen van complexiteit.” Barbara Maarschalkerweerd (Formulemanager)

ONS AANDEEL HIERIN?

  • We mochten verschillende presentatiemeubels ontwerpen. De opdracht was dat niet alleen het product de nodige aandacht moest krijgen, maar vooral de oplossing waar de klant naar opzoek is. Een geweldig leuk en creatief proces, waar we echt met volle teugen van genoten heb.
  • Het verzamelen van ideeën en dit vertalen naar een concept.
  • Alle meubels hebben we in 3D uitgewerkt en voorzien van maatwerktekeningen, zodat de interieurbouwer er meteen mee aan de slag kon.
  • Ten slotte hebben we de hele winkel in 3D uitgewerkt en er een animatievideo van gemaakt. Zo konden alle betrokkenen goed overzien hoe het eindresultaat zou worden.

Het resultaat is een compleet vernieuwde winkelbeleving met nog veel meer inspiratie en een shopproces passend bij de wensen van de klant.

Gerelateerde cases

BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw winkel kunnen betekenen?