winkelinrichting Aquanova in Designer Outlet Roosendaal

Verrijk je Winkelervaring: Aquanova in Designer Outlet Roosendaal

Welkom in de wereld van Aquanova, waar luxe badtextiel tot leven komt in een betoverende omgeving. Bij BOLD interieur design hebben we de eer gehad om het winkelontwerp voor Aquanova in Designer Outlet Roosendaal naar nieuwe hoogten te tillen. Met onze passie voor innovatie en oog voor detail hebben we het bestaande concept van Aquanova omgevormd tot een ware ervaring voor de zintuigen.

Bij Aquanova draait alles om natuurlijke schoonheid en warmte. Dit hebben we vertaald naar het ontwerp door te spelen met verschillende texturen en materialen. Een harmonie van een houten vloer, handgevormde wandtegels en elegante houten wandpanelen vormt de basis van de winkelomgeving. Dit creëert niet alleen een visueel aantrekkelijke setting, maar ook een uitnodigende sfeer waarin klanten zich direct thuisvoelen.

Een waar hoogtepunt is het indrukwekkende 7 meter hoge plafond, waarin we met subtiele verlichting en sierlijke gordijnen de elegantie van textiel laten herleven. Dit architectonische element vormt het hart van de ruimte en trekt onmiddellijk de aandacht van elke bezoeker.

Maar ons werk gaat verder dan alleen esthetiek. We geloven in het creëren van een naadloze klantreis. Daarom hebben we de lay-out van de winkel zorgvuldig ontworpen, zodat elke stap een ontdekkingstocht is. Door slimme positionering van producten en het gebruik van ruimtelijke elementen, leidt de winkelindeling de klant op een natuurlijke manier door de ruimte, waardoor elk bezoek een verrijkende ervaring wordt.

Verlichting speelt een cruciale rol in het definiëren van de sfeer. Naast algemene verlichting hebben we subtiel geïntegreerde sfeerverlichting toegevoegd aan de wanden, waardoor een warme en uitnodigende ambiance ontstaat die de prachtige producten van Aquanova accentueert en hun schoonheid laat stralen.

Bij BOLD interieur design is onze missie duidelijk: we streven ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve en doordachte ontwerpen. Het is een eer geweest om samen te werken met Aquanova en hun unieke identiteit te versterken in Designer Outlet Roosendaal. We kijken ernaar uit om nog meer hoogwaardige winkelinrichtingsprojecten te realiseren die de unieke uitstraling van onze klanten weerspiegelen.

Wil je je winkelervaring naar nieuwe hoogten tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat BOLD interieur design voor jou kan betekenen.

inspirerend werk

BOLD interieur design

Benieuwd wat we voor jouw winkel kunnen betekenen?