Help mijn man is klusser seizoen 14 aflevering 2

BOLD interieur design op RTL4: Marith’s Debuut in ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’

De allereerste aflevering waarin Marith haar magie mocht laten zien in ‘Help, Mijn Man Is Klusser’ is een feit! Op maandag 3 mei zag Nederland hoe Marith samen met het team het huis van Brenda en haar gezin transformeerde tot een warme en gastvrije woonplek.

Van slapen tussen bouwmaterialen naar drie prachtige kamers waar het gezin samen kan leven en ontspannen. De babykamer, ooit een opslagplaats voor bouwmaterialen, is nu een serene ruimte waar gevoed, voorgelezen en heerlijk geslapen kan worden. De combinatie van materialen en het zachte roze geven de kamer een uitnodigende uitstraling.

De kleine Eliza sliep op een matrasje op de grond en probeerde haar kamer op te vrolijken met speelgoed. Haar droom was een roze kamer, en die wens is in vervulling gegaan! Boven haar bed hangt nu een stoffen klamboe, wat het bed extra knus maakt met veel kussens. Het roze behang op de muur is krijtbaar, waardoor Eliza nu een echte meidenkamer heeft waar ze volop van kan genieten.

De ouderlijke slaapkamer had een tussenmuur van zeil en een plafond dat door een drager omhoog werd gehouden. De wens voor deze kamer was rust en sereniteit. Het behang achter het bed, genaamd Waterfront van Eijfinger, past perfect bij deze rustige sfeer. Voor de aankleding heb ik gekozen voor natuurlijke materialen en kleuren. Met de plantendragers van Happy Circle heb ik op een creatieve manier groen toegevoegd. Het resultaat: een heerlijke kamer om in tot rust te komen.

Gerelateerde berichten